Nieuwe eigenaar voor Vakantiepark de Beekhorst in Epe

Epe - DPP Vastgoed Groep uit Zierikzee de nieuwe eigenaar van vakantiepark de Beekhorst aan de Bijsterboschweg in Epe.

Projectontwikkelaar DPP heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en realiseren van recreatie- en woningprojecten. Het bedrijf heeft haar wortels in de provincie Zeeland. Zij hebben onder meer Hotel & Beach Resort Punt-West (Grevelingenmeer) en Duinpark ‘t Hof van Haamstede (Burgh-Haamstede) ontwikkeld. 

De inzet voor de Beekhorst is om een resort te ontwikkelen voor het luxere segment van de markt. Het plan omvat recreatieverblijven met een rustige, luxe uitstraling van natuurlijk (ogend) materiaal, in een ruime landschappelijke omgeving. Duurzaamheid is een aspect wat meegenomen wordt. Het plan wordt binnen de geldende kaders van het bestemmingsplan van de gemeente Epe ontwikkeld.  

Toekomst

De komende maanden wordt het plan voor de Beekhorst uitgewerkt door de nieuwe eigenaar. De gemeente Epe is in gesprek met hen over de ontwikkeling. Nadat de plannen conceptueel zijn uitgewerkt, zal DDP de omwonenden nader informeren. Wethouder Erik Visser: “Wij zijn blij dat De Beekhorst een nieuwe toekomst tegemoet gaat. Vanuit ons programma Vitale Vakantieparken is ons doel mooie en aantrekkelijke vakantieparken te maken, plekken waar recreanten graag verblijven.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden