Foto:

Tien jubilarissen Zangvereniging Zang en Vriendschap Emst gehuldigd

Emst - Het bestuur van Zangvereniging Zang en Vriendschap uit Emst heeft tien jubilarissen gehuldigd. Ze werden in een persoonlijk woordje bedankt voor hun trouwe lidmaatschap en kregen een oorkonde en bloemen. Vijf leden kregen een zilveren of gouden ‘versiersel’ behorend bij hun jubileumjaar.

De jubilarissen namen plaats langs de Voorjaarsfeest-Drive Thru route op een privéterrein van een van de leden van de vereniging. Hier kwamen de leden langsrijden om de jubilarissen door het raam te feliciteren en toe te zwaaien. Bij het verlaten van het terrein kreeg iedereen nog een voorjaarsattentie namens de vereniging.

De gehuldigde jubilarissen zijn Eef Langevoort-van Westerveld (70 jaar lid), Hennie Pannekoek-Hofmeijer (70 jaar), Antje Brummel-van Westerveld (60 jaar), Aartje Rodijk-Stegeman (60 jaar), Wilma Koller-Tiemens (50 jaar), Corrie Buitenhuis-Stegeman (50 jaar), Anja Kroon-Berkhoff (40 jaar), Daniëlle de Wilde-Kleiboer (40 jaar), Wilma van Huffelen-van der Ziel (40 jaar) en Aartje Brummel-den Herder (25 jaar). 

De vereniging Zangvereniging Zang en Vriendschap is in 1924 opgericht. De vereniging bestaat uit vier koren: Gemengd Koor Zang en Vriendschap, Kinderkoor Zang en Vriendschap, Song and Relation en jeugdkoor In Between. Op de planning staat een vijfde koor, een (gemengd)wedstrijdkoor. 

Zie ook www.zangenvriendschapemst.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden