<p>De foto op de voorkant van het Visit Heerde Magazine: een wandelpad tussen bloeiende heide op De Renderklippen.&nbsp;</p>

De foto op de voorkant van het Visit Heerde Magazine: een wandelpad tussen bloeiende heide op De Renderklippen. 

(Foto: Anne Braam )

Visit Magazine boordevol tips over verblijf in Heerde

Heerde - Het nieuwe Visit Heerde magazine staat vol tips over verblijven, recreëren, cultuur snuiven, lekker eten en drinken, winkelen en met de mooiste natuurgebieden om te bezoeken in de gemeente Heerde.

Afgelopen week brachten het Visit Heerde team het magazine rond in Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld bij winkels en recreatieondernemers. Ook brachten ze het magazine naar recreatieondernemers in de gemeentes Epe, Olst-Wijhe, Hattem, Voorst en Oldebroek. In totaal komt het magazine op 200 plekken te liggen.

Op de voor- en achterzijde van het Visit Heerde Magazine staat een foto van Anne Braam. Ze woont in de gemeente Heerde en gaat er vaak op uit met haar fotocamera.

Het magazine is af te halen bij één van de drie Toeristen Informatie Punten van Visit Heerde (Bonenburgerlaan 6 in Heerde, IJsseldijk 67 in Veessen en Klapperdijk 36B in Wapenveld) en bij Wereldwinkel, Bonenburgerlaan 6 in Heerde, Koek en Ei, IJsseldijk 67 in Veessen en Boekwinkel Shalom, Klapperdijk 36B in Wapenveld).

Visit Heerde is de gastheerorganisatie voor Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld en geeft voorlichting aan recreanten en toeristen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden