<p>Van links af Manouk, Evy, Hendrik, Nora, Abel, Arjan en Annelie.&nbsp;</p>

Van links af Manouk, Evy, Hendrik, Nora, Abel, Arjan en Annelie. 

Eerste medailles Avond4Daagse Home Edition uitgereikt in Heerde

Heerde - De commissie Avond4daagse Heerde van de Skeelerclub Oost Veluwe (SKOV) heeft de eerste medailles uitgereikt aan kinderen die de tweede Home Edition van de Avond4daagse Heerde hebben gelopen. 

Een van de groepjes kinderen die het eerst klaar waren met het lopen van alle vier afstanden waren de (klein)kinderen van de familie Burgmeijer: Manouk, Evy, Hendrik, Nora, Abel, Arjan en Annelie. De kinderen liepen binnen twee weken vier keer  een ronde van 5 kilometer. De laatste etappe viel helaas een beetje in het water, net als dat bij de normale wandelvierdaagse wel eens gebeurt, maar lieten zich er niet door uit het veld slaan. Daarom was er ook na afloop het welverdiende ijs van Bas.

De Avond4daagse Home Edition is een initiatief van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s. Met de KWBN vond ook de organisatie van de avond4daagse Heerde van de SKOV dat een jaar zonder avond4daagse ondenkbaar is. Vandaar opnieuw de deelname aan dit initiatief

Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, maar alleen met een vriendje, sportmaatjes of het gezin. Ze kunnen de vier dagen lopen tussen 29 maart en 30 juni. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. 

Voor Heerde staat de teller ruim boven de honderd deelnemers. Omdat de deelname ook landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen.

Opgeven voor de avond4daagse home edition kan via www.avond4daagse.nl maar ook via de site van het Skeelerhuus, www.skeelerhuus.nl.

Meer berichten