Foto:

Zomeratelier van Lilia Gabo is open

Hattem - Het zomeratelier van kunstschilder Lilia Gabo is opnieuw open. In het lieflijk op de stadmuur liggende atelier exposeert Lilia veel verschillende schilderijen van klein tot groot en gemaakt in verschillende technieken, zoals potlood, grafiek, aquarel, acryl, olieverf, in de recent door haar het uitgevonden ‘tamponeer techniek’ en ook in de nieuwe acryl-giet techniek. Deze techniek spreekt aan en lijkt veelbelovend en kleurig. 

De thema’s van de schilderijen zijn ook erg breed: landschappen, stadgezichten, bloemen, portretten, werken in de stijl van ART DECO en fantasie-schilderijen.

In de laatste maanden was Lilia bezig een interessant werk te maken, een replica van bijna verloren fresco uit de St. Andreaskerk in Hattem “De Tien Geboden”, maar dat werk kunt pas zien vanaf 1 juli bij een expositie in de St. Andreaskerk. 

Lilia werkt ook in opdracht en geeft teken- en schilderlessen.

Kortom, er is voldoende te zien om een bezoek van u aan haar atelier te rechtvaardigen. Kom op bezoek dan kunt u alles zelf zien en beoordelen.

Het atelier van Lilia Gabo is gevestigd in ‘Het huisje-op-de-muur’ op het Adelaarshoek 22 B, in Hattem. Het zomeratelier is van woensdag tot zaterdag, van 14.00 tot 17.00 geopend of per telefoon (0653817260) een afspraak met Lila maken.

Meer berichten