Moederdagactie brengt 5.000 Euro op

Epe - Het Bloemenactie Comité had namens de SV Epe Veteranen woensdagavond de eer om het eindbedrag van maar liefst € 5.000 bekend te maken en aan te bieden aan de club!

Met vorig jaar nog een opbrengst van ruim 2.000 euro, is het eind bedrag dit jaar dus meer dan verdubbeld!

Die verdubbeling van het eindbedrag hadden de initiatiefnemers Remon van Zuuk, Jan Schot, Ramon Rijkeboer en Harry Nijland voorafgaande aan de actie ook al met elkaar als doelstelling uitgesproken, maar ze moesten het nog wel even doen...

Ramon: “Ach een kwestie van op tijd beginnen met de voorbereidingen en zoeken naar het juiste moment. Zondag 9 mei was het Moederdag en dat bleek voor ons het perfecte moment”. 

Voorzitter Niels Witterholt en Penningmeester Paul Eijkelenkamp zijn zeer verheugd met deze financiële bijdrage.

Paul: “Prachtig! Deze opbrengst zal worden gebruikt voor de hoognodige vervanging van de veld verlichting bij het grote trainingsveld. De bedoeling is dat we daar LED verlichting gaan plaatsen. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Onze leden leveren betere prestaties door meer licht en wij verduurzamen gelijk de club!”

De “Eper Vets” willen iedereen bedanken voor de deelname aan de actie en hebben hiermee letterlijk de bloemetjes buiten gezet.

Meer berichten