<p>&nbsp;Maandag overhandigde ondernemer Erwin van Andel van Jumbo Epe het bedrag in de vorm van een symbolische cheque aan Jan Piet Huijssoon van voedselbank Vaassen/Epe/Heerde. &nbsp;</p>

 Maandag overhandigde ondernemer Erwin van Andel van Jumbo Epe het bedrag in de vorm van een symbolische cheque aan Jan Piet Huijssoon van voedselbank Vaassen/Epe/Heerde.  

Jumbo Van Andel doneert 1.323 euro aan voedselbank Vaassen/Epe/Heerde

Epe - De Jumbo aan het Gruttersplein in Epe heeft maandag 1.323 euro gedoneerd aan de voedselbank Vaassen/Epe/Heerde. Dit bedrag is in de afgelopen weken ingezameld tijdens een doneeractie waarbij klanten aan de kassa één euro konden doneren. Jumbo heeft een extra bijdrage geleverd door het bedrag met 25 procent te verhogen. 

Veel mensen zijn helaas afhankelijk van de voedselbank. Jumbo gaf daarom op 28 april het startsein voor een landelijke doneeractie waaraan ruim 450 winkels in heel Nederland hebben deelgenomen. 

Zo ook Jumbo Van Andel in Epe, die klanten opriep om een mooi gebaar te maken. Aan deze oproep is massaal gehoor gegeven. Maandag overhandigde ondernemer Erwin van Andel van Jumbo Epe het bedrag in de vorm van een symbolische cheque aan Jan Piet Huijssoon van voedselbank Vaassen/Epe/Heerde. “We zijn ontzettend blij dat we met deze donatie ons steentje kunnen bijdragen aan het werk van de lokale voedselbank. We willen al onze klanten dan ook van harte bedanken voor hun bijdrage”, aldus Erwin van Andel van Jumbo Epe.

“Dankzij deze hartverwarmende actie van Jumbo is het mogelijk om nog meer mensen te helpen die het juist in deze tijd extra moeilijk hebben. Hier zijn we Jumbo en haar klanten ontzettend dankbaar voor”, zegt Jan Piet Huijssoon van de voedselbank.

Meer berichten