<p>Overhandiging cheque door Inner Wheel en Rotary.</p>

Overhandiging cheque door Inner Wheel en Rotary.

(Foto: Sanne Voets)

Hospice verzilvert cheque van fietsevenement Epe voor Epe

Epe - Epe voor Epe, het jaarlijkse fietsevenement georganiseerd door de serviceclubs Inner Wheel en Rotary, heeft een speciaal bed aan het Hospice in Epe. Met het bedrag is een speciaal bed gekocht.

Door de coronacrisis was de aanschaf van het gewenste bed vertraagd. Het is een bed met vele snufjes, zodat de zieke optimaal verzorgd kan worden. De nieuwe locatie van het Hospice werd juist aan het begin van de pandemie in gebruik genomen. Een officiële opening met open dag was daardoor onmogelijk. Niettemin hebben personeel en vrijwilligers al vele cliënten kunnen verzorgen in een prachtige, rustieke omgeving. Na de crisis wil men de officiële opening toch nog inhalen met het organiseren van een open dag.

Niet alleen het Hospice, maar ook MHC Epe kon lastig de cheque verzilveren. De hockeyclub hoopt binnenkort het jeugdhockeyveld te kunnen aanleggen.

In 2020 en 2021 kon er geen Epe voor Epe georganiseerd worden. In 2022 zal dat, zoals het er nu naar uitziet, wel kunnen. Dat zal dan de tiende editie van het fietsfestijn zijn.

Voor mensen die nu graag willen fietsen, zijn er vier routes van voorgaande jaren op de website van Epe voor Epe gezet. Alle routes doen het Veluws Museum Hagedoorns Plaatse aan, dat meteen bezocht kan worden met een korting van 25 procent op het toegangskaartje.

Meer berichten