Gemeente Hattem roept Hattemse bedrijven op om rotondes te adopteren

Hattem - Gemeente Hattem stelt haar rotondes open voor adoptie. Op deze manier kan een Hattemer ondernemer of groep ondernemers reclame voor het eigen bedrijf koppelen aan het onderhoud en beheer van de rotonde. 

In de gemeente Hattem zijn drie rotondes te vergeven. Dit zijn de rotondes Zuiderzeestraatweg/Hilsdijk, Apeldoornseweg en Geldersedijk. 

Om Hattem nog aantrekkelijker te maken, is in het beleid van de gemeente, de ambitie opgenomen om rotondes open te stellen voor adoptie. Het is de bedoeling dat geïnteresseerde bedrijven zorgen voor de aanleg en het beheer en onderhoud. In ruil daarvoor kunnen de ondernemers dan reclame voor hun bedrijf op deze rotonde plaatsen. De overeenkomst wordt voor een periode van vijf jaar aangegaan, met de mogelijkheid tot verlenging van vijf jaar bij wederzijdse tevredenheid.

De plannen worden beoordeeld op een aantal aspecten. Het plan van de partij met de hoogste score wordt getoetst op veiligheid en verkeerskundige aspecten en moet in lijn zijn met de Groenvisie. Bij afkeuring moet het plan worden aangepast (voor kleine wijzigingen) of komt het plan dat de op een na hoogste score had in aanmerking.
Bedrijven kunnen de plannen indienen tot en met maandag 16 augustus. Dit kan via gemeente@hattem.nl onder vermelding van adoptie rotonde.

Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Hattem. Voor vragen over de adoptie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Lizanne Schipper via e-mail lizanneschipper@hattem.nl

Meer berichten