Logo veluws-nieuws.nl


RTV Hattem met mini-studio op kunstmarkt

HATTEM - Tijdens de Kunstmarkt op 20 mei is RTV Hattem te vinden op de Markt met de keet van Samen Hattem. Voor RTV Hattem is de Kunstmarkt de start van een actie om donateurs te werven. Iedereen kan donateur worden voor 10,00 euro per jaar. Tijdens de Kunstmarkt krijgt elke donateur als dank 15 seconden zendtijd.

Wie donateur wordt kan in de mini-studio in de Keet zijn of haar boodschap laten opnemen. Alles mag, zolang het maar geen reclame is of onbetamelijk taal. De filmpjes worden op een later tijdstip uitgezonden op het tv-kanaal van RTV Hattem: NO Veluwe tv. Heb je niet genoeg aan 15 seconden, dan is het mogelijk extra zendtijd te 'kopen' door een hogere donatie te geven.

"RTV Hattem maakt graag mooie programma's en geeft informatie via sociale media. Maar we kunnen het niet alleen. Help ons en laat je stem horen. Hoe leuk is het om op tv te komen en bijvoorbeeld de groeten te doen aan je vrienden of beterschap wensen aan een zieke bekende of je verliefdheid openbaar te maken? Dit is je kans. En je helpt ons als lokale omroep", aldus de omroep.

Reageer als eerste
Meer berichten