Logo veluws-nieuws.nl


Foto: Fietspuzzeltocht Emst

Fietspuzzeltocht in en om Emst

EMST - Emst Onderneemt, de ondernemersvereniging van Emst, heeft na het succes van voorgaande jaren wederom een mooie fietstocht uitgezet voor Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei. De route gaat langs allerlei prachtige plekjes in Emst en omgeving. Onderweg moeten er een aantal vragen beantwoord worden.

Uit de ingeleverde goede oplossingen worden een aantal winnaars getrokken. Emster ondernemers stellen voor deze winnaars leuke prijzen beschikbaar.

Er zijn twee routes: 20 en 30 kilometer. De tochten zijn geschikt voor het hele gezin. Onderweg zijn er voldoende bankjes om even uit te rusten en er is een koffiestop bij Camping 't Hinkel. Daar kunt u ook tegen een kleine vergoeding het museum bezoeken. Hier gaat u terug naar grootmoeders tijd met onder andere 23 koetsen die van Stalhouderij Jan Pannekoek afkomstig zijn.

De route start tussen 9.30 en 12.00 uur bij Café van de Schepop en De Musketiers. Bij terugkomst staat er voor de volwassenen een kopje koffie of thee klaar en voor de kinderen een glaasje limonade. Ook kan daar de oplossing van de vragen ingeleverd worden.

Reageer als eerste
Meer berichten