Logo veluws-nieuws.nl


Foto: Archief

Gemeentegids Hattem 2017

HATTEM - Deze week wordt de nieuwe gemeentegids voor Hattem verspreid. Wie na 24 mei nog geen gids heeft ontvangen, kan deze afhalen op het gemeentehuis. Ook is het mogelijk om op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids in te zien.

De gids wordt samengesteld door Akse Media in samenwerking met de gemeente. In de gids staat informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kunt u gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via www.hattem.smartmap.nl
Naast de digitale gemeentegids www.hattem.smartmap.nl kunt u gebruikmaken van de gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor tablet of smartphone is het onder meer mogelijk om 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland te raadplegen. De gratis Gemeentegids App kunt u downloaden door onderstaande QR-code te scannen.

De digitale gemeentegids heeft wederom de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. Dit betekent dat de site goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

De gemeentegids is gedrukt op FSC-gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Hattem) of tel. 0223-673 010. Achterin de gids staat bovendien een mutatiebon

Reageer als eerste
Meer berichten