Logo veluws-nieuws.nl


Frans Festijn in park bij Kasteel Cannenburch

Het zonnige leven van Frankrijk wordt zaterdag 5 en zondag 6 augustus gevierd in het park van Kasteel Cannenburch in Vaassen.

Frans Festijn is een nieuw evenement georganiseerd door Puurlijk.org, bekend van de Pure Pinksterfair. Het zonnige leven van Frankrijk is het thema met authentieke brocante, kunstenaars á la Montmartre, producten uit het zonnige zuiden, Bourgondisch eten en Franse muziek. De standhouders zijn met zorg geselecteerd, en passen met hun assortiment binnen het thema.

Bezoekers proeven de lekkernijen aan de lange, feestelijk gedekte tafels en kunnen zich samen met hun kinderen laten verrassen door de karikaturist of de verhalenvertellers, de kinderwagenparade en vele workshops en demonstraties. Ook is er een workshop portrettekenen. De festiviteiten worden omlijst met chansons en ballades door onder andere Accordéon Mélancolique!
In de boomgaard laten kunstenaars laten hun werken zien. Bezoekers kunnen een schilderij, curiosa, goud of zilver of andere antiquiteiten (geen klokken, meubels en poppen) laten taxeren.

Toegang 6,50, kinderen tot 12 jaar gratis, openingstijden zaterdag 5 augustus van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 6 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op www.eenfransfestijn.nl

reageer als eerste
Meer berichten