Logo veluws-nieuws.nl


Henk Eilander zorgt voor de muziek tijdens de zevende ZomerAvondZang.
Henk Eilander zorgt voor de muziek tijdens de zevende ZomerAvondZang.

ZomerAvondZang rondom het thema 'Wees een zegen, zoals…'

Tijdens de zevende ZomerAvondZang op zondag 13 augustus staat 'wees een zegen, zoals Lydia' centraal. De avond staat onder leiding van ds. J.M. Weststrate en er wordt muzikale medewerking verleend door Henk Eilander. De dienst vindt plaats om 19.00 uur in de Kruiskerk aan de B. van Dijklaan 3 in Heerde. 

In de zomer zullen er negen zondagavonden in het teken staan van 'wees een zegen, zoals…'. Rondom dit thema wordt er genoten van samenzang, een Bijbelverhaal en muziek. Het thema 'wees een zegen, zoals…' wordt tijdens de avonden belicht door middel van een Bijbelverhaal, samenzang, een filmpje en muziek. Voor de kinderen is er tijdens iedere dienst een mooie kleurplaat. Na afloop is er koffie, thee of iets fris op het kerkplein en is er gelegenheid om nog even na te praten. 
De ZomerAvondZang diensten zijn laagdrempelige diensten, waarbij een ieder van harte welkom is. De avonden zijn zeer geschikt voor alle gezindten, mensen die het contact met de kerk een beetje kwijt zijn geraakt en natuurlijk vakantiegangers. Meer informatie over de ZomerAvondZang en de gemeente is te vinden op www.vegkruiskerkheerde.nl

reageer als eerste
Meer berichten