Logo veluws-nieuws.nl


Bakkerijmuseum Hattem genomineerd voor DagjeWeg.NL Award

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is genomineerd voor de DagjeWeg.NL Award 2017.

Uit haar database met meer dan 7000 uitstapjes koos DagjeWeg.NL tien dagaanbieders, die in augustus en september strijden om de DagjeWeg.NL Award 2017.

Het bakkerijmuseum is genomineerd met onder andere Sprookjeswonderland (Enkhuizen), het Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem), Oorlogsmuseum Overloon (Overloon), Space Expo (Noordwijk) en Orchideeën Hoeve (Luttelgeest).

De dagjes uit zijn gekozen na een weging van verschillende factoren, zoals populariteit en beoordelingen. Ook nam de jury de best beoordeelde uitjes op DagjeWeg.NL Tickets mee in haar overweging.

Nu de genomineerden bekend zijn, is de stembus geopend op www.dagjewegaward.nl. Iedereen kan hier zijn of haar nummer 1,2 en 3 kiezen. Stemmers maken kans op vrijkaarten voor een dagje uit. Wie de meeste stemmen binnenhaalt, is de winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017. Het publiek kan tot en met woensdag 11 oktober stemmen. Op donderdag 12 oktober maakt de jury de winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017 bekend.


Van de grootste attractieparken tot de molen op de hoek: DagjeWeg.NL streeft er al meer dan vijftien jaar naar om ieder plekje wat het bezoeken waard is te belichten. Jaarlijks zoeken ruim dertien miljoen bezoekers op DagjeWeg.NL naar inspiratie om eropuit te gaan. De expert op het gebied van dagtoerisme en recreatie helpt dagelijks twintigduizend tot vijftigduizend bezoekers op pad.

reageer als eerste
Meer berichten