Logo veluws-nieuws.nl


Haarstudio Top Chic van Nurcan Hogeboom-Akar wordt verbouwd in de laatste week van augustus. Foto: Dennis Dekker
Haarstudio Top Chic van Nurcan Hogeboom-Akar wordt verbouwd in de laatste week van augustus. Foto: Dennis Dekker

Verbouwing Haarstudio Top Chic Epe

Het kappersabonnement dat Haarstudio Top Chic uit Epe vorig jaar lanceerde (veel klanten betalen een vast bedrag per maand en kunnen zo vaak komen als ze willen), loopt als een tierelier. Daarbij is de zaak onlangs Keune Ambassador geworden. Tijd voor de volgende stap, vindt eigenaresse Nurcan Hogeboom-Akar die deze zaak inmiddels ruim 18 jaar heeft. "Eind augustus gaan we verbouwen. Ik heb er zo'n zin in!"

(Door Dennis Dekker)

Als je er binnen rondkijkt, dan zou je het niet zeggen. Toch is het interieur van Top Chic al zo'n veertien jaar oud en dus aan vervanging toe. Een paar jaren geleden kwam Nurcan in gesprek met een architecte die talloze ideeën en aanpassingen voorstelde. "Dat ontwerp heeft door omstandigheden in de kast gelegen. Onlangs heb ik het aangevuld met de nodige eigen inbreng. Het eindresultaat zal compleet anders zijn dan nu. Het is industrieel en modern, maar toch ook warm. Daarbij zal er op een hele wand fotobehang komen. Die modellenfoto's zijn gemaakt door Martin."

Martin is Martin Hogeboom, Nurcans kersverse echtgenoot. "Zijn flitsende beelden zorgen er ook voor dat alles nog veel frisser oogt." Veel is al ingevuld, maar tijdens de verbouwing gaan er ook spontane dingen ontstaan, weet Nurcan. "Er komt een lichteiken, lange kapperstafel, er komt een lekkere relaxte lounge zithoek voor wachtende klanten. Die tafel heb ik al besteld, maar dat laatste traject wordt deels ook een verrassing. Ik heb die meubels nog niet gekocht. Wat ik wel weet? Top Chic doet vanaf september meer dan ooit z'n naam eer aan."
Nurcan is blij dat ze deze verbouwing kan doen. "De tijd is er, de financiële ruimte is er, de zaak loopt goed, dit is hét moment om dit te doen. We zijn er aan toe. Dit levert ons allemaal enorm veel energie op."

Extra nieuwswaardig? Haarstudio Top Chic werkt al vanaf het prille begin met het topmerk Keune. Een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, aldus Nurcan. "Maar toen ik mijn plannen vertelde over de verbouwing werden we Keune Ambassador. Een enorme eer. Er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen."

reageer als eerste
Meer berichten