Foto: Dennis Dekker
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vier regioploegen naar volgende ronde:

Vier voetbalploegen uit deze regio hebben zich afgelopen weekend geplaatst voor de volgende bekerronde. Vv Hattem, WZC, vv Oene en Kcvo hebben de volgende ronde bereikt, meldt onze sportverslaggever Arend Vinke.

regio - Vv Hattem won afgelopen weekend de bekerwedstrijd in Zwolle. Tegen VSW is het uiteindelijk 1-0 geworden. Het gouden doelpunt werd gemaakt door Felix Noordbergen. Ook WZC uit Wapenveld won van een Zwolse ploeg. Thuis werd met 1-0 gewonnen van CSV. In deze wedstrijd was Everhard Stoffer de grote man met zijn doelpunt. Vv Oene won de bekerwedstrijd afgelopen weekend probleemloos in Deventer. Tegen RDC werd het 3-0. Allen gaan door naar de volgende ronde.

SV Epe, Vios en vv Heerde wonnen weliswaar hun wedstrijden, maar bekeren niet door. SV Epe won thuis van SVI. Na een 3-0 voorsprong werd het uiteindelijk toch nog 3-2. Vios won thuis met 2-1 van SEH. SEH probeerde er in de slotfase nog wel een offensief uit te persen, maar kwam niet meer echt in de buurt van de gelijkmaker. Vv Heerde won met dezelfde cijfers van KHC. Hatto-Heim deed uitstekend werk het won thuis van Wijthem met 4-1. Niels van de Velde scoorde twee keer. De Vries maakte ook een doelpunt. Ondanks deze mooie overwinning gaat de ploeg uit Hattem niet verder in de beker want Lutten heeft een beter doelsaldo (plus twee). Kcvo uit Vaassen heeft na drie poulewedstrijden om de KNVB-beker 7 punten behaald en mag wel verder bekeren. Kcvo won de laatste moeilijke uitwedstrijd bij Terwolde met met 2-1. Stegeman en Arts scoorden de doelpunten. SV Vaassen won de thuiswedstrijd tegen vv Emst met een korfbaluitslag: 4-3. Toch blijft sv Vaassen op 5 punten steken en moet Kcvo dus voor laten gaan. Over korfbaluitslag gesproken: die kwam ook uit Veessen. Al was het niet de thuisploeg die er met de winst vandoor ging. Vevo dat het de eerste twee bekerwedstrijden zo uitstekend gedaan had, verloor dit keer kansloos van Teuge met maar liefs 7-0.

De volgende bekerronde staat medio november op het programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden