Voetbalverslaggever Arend Vinke houdt wekelijks de uitslagen van alle eerste teams uit Epe, Heerde en Hattem bij. Foto: Dennis Dekker
Voetbalverslaggever Arend Vinke houdt wekelijks de uitslagen van alle eerste teams uit Epe, Heerde en Hattem bij. Foto: Dennis Dekker (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

SEH en vv Hattem zijn deze competitie voortreffelijk begonnen. De voetbalclub uit Heerde won bij Nv Boys met 6-2. Sander Draaijer en Jeremy van de Beek scoorden beiden twee maal, zo meldt onze voetbalverslaggever Arend Vinke.

Ook vv Hattem begon uitstekend aan dit seizoen 2017-2018. De ploeg won thuis van het, zeker niet zwak spelende, team ZAC met 4-0. Felix Noordberger die in de bekerwedstrijd van zaterdag jongstleden ook al scoorde, was dit keer wederom trefzeker. Ook Vevo en Vios gingen uitstekend van start. De Veessenaren wonnen thuis van Dronten met 2-1. Julius Rakhorst scoorde twee maal. Ook Vios leverde goed voetbalwerk. Het team uit Vaassen won na een ruststand van 0-0 met 2-0 van Batavia. Mojo Kiliç en Noah Tuasela scoorden de doelpunten. De ploeg kreeg wel drie maal een gele kaart uitgereikt. Ook Hatto-Heim kan terugzien op een goede competitiestart. De ploeg uit Hattem speelde 2-2 bij het sterke DSV. Maarten Teuben en Ruben Bouwhuis maakten de Hattemer doelpunten. Ook EZC'84 speelde gelijk. Na een 2-0 achterstand werd het 3-3. De Epenaren speelden tegen de goede ploeg CSV uit Zwolle. Ook vv Oene pakte het eerste punt dit seizoen. In de moeilijke uitwedstrijd bij Zwolse Boys werd netjes 0-0 gespeeld. WZC was de enige zaterdagploeg uit deze regio die verloor. Thuis werd het 2-3 tegen Bas. Dat was te danken aan de bijzonder zwakke eerste helft van de Wapenvelders. Ze stonden toen al met 0-3 achter. De beste man van het veld was scheidsrechter Van Leeuwen uit Heerde. Hij floot een voortreffelijke wedstrijd. Sv Vaassen en sv Wissel zijn de competitie uitstekend begonnen. Vaassen boekte een 3-1 overwinning op Loenermark en de spelers van Wissel liepen uiteindelijk bij V en L met een 2-0 overwinning van het veld. Jan Willem Lagerweij was met zijn twee doelpunten het goudhaantje bij Wissel. SV Epe en vv Heerde begonnen ook goed in het nieuwe seizoen. Heerde speelde bij Erica 3-3 en Epe thuis tegen Robur 2-2. Kcvo en vv Emst verloren. Kcvo bij Helios in Deventer met 2-0 en vv Emst thuis tegen Marienheem met 1-0.

Meer berichten