Logo veluws-nieuws.nl


Verkleed skeeleren sluit seizoen skeelerclub af

Omdat het seizoen er voor de skeelerrijders weer op zit werden de donderdagavond trainingen op de skeelerbaan in Heerde, op 28 september afgesloten met het verkleed skeeleren.

Tijdens de laatste donderdagavondtraining stonden er verschillende spelletjes op het programma waaraan de trainers, jeugdcommissie en jeugdleden verkleed deel namen.

Het wedstrijdseizoen loopt van maart tot en met september, maar ook in de winterperiode zitten de skeeleraars niet stil, want dan wordt er ook getraind. En wel op de dinsdagavond van 18.15 uur tot 18.30 uur op en rond de baan aan de Kommerseweg in Heerde. En op de vrijdag gaat men vanaf 6 oktober van 18.15 – 19.15 uur trainen in de Burgemeester Faberhal aan de Postweg.

Wie het wel wat lijkt om te gaan skeeleren, kom dan deze winter alvast mee doen met de trainingen, dan is de start van het nieuwe seizoen in maart gaat goed te doen. Aspirant-leden kunnen de eerste vier weken gratis meetrainen om te zien of skeeleren een sport is die ze langer willen blijven beleven. Wie zelf geen materialen heeft, kan van tevoren bellen, de materialen worden dan geregeld.

Meer informatie via info@skeelerhuus.nl of 06 - 45190765 (Monique Roosenboom).

Meer berichten

Shopbox