Logo veluws-nieuws.nl

Officiële Voorverkoop Vaassens Bier und Weinfest van start

Nadat er via Internet al de mogelijkheid was om kaarten te reserveren, start carnavalsvereniging De Rossumdaerpers uit Vaassen op zaterdag 7 oktober met de traditionele voorverkoop van het Bier und Weinfest.

Dat feest wordt op zaterdag 14 oktober gehouden in de tot feesttent omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken. Er is dan met een avondvullend optreden van Die Dorfer met gastoptreden van Die Verrückte Halbe Stunde van Radio 538 met DJ Rick Romijn.
 
Niet alleen voor geïnteresseerde feestvierders die nog geen actie hebben ondernomen, is 7 oktober een belangrijke dag, maar óók voor de mensen die een reservering via Internet hebben gedaan. Diegenen moeten hun kaarten voor het Bier und Weinfest tussen 15.00 uur en 16.00 uur ophalen. Als zij dat dan niet hebben gedaan, vervalt de reservering en komen de plaatsen in de vrije voorverkoop beschikbaar voor anderen. De genoemde vrije voorverkoop begint om 16.00 uur. Tot 17.00 uur zitten medewerkers van de carnavalsvereniging die middag in De Wieken om alles te verzorgen. Daarbij hebben zij overigens geen pinapparaat beschikbaar.
 
Gezien de snelheid waarmee de entreebewijzen van de hand gaan, wordt mensen die verzekerd willen zijn van toegang geadviseerd die dag te reageren. Natuurlijk blijven de kaarten daarna – zo lang de voorraad strekt – te koop in het dorpscentrum aan de Molenstraat.
 
Voor meer informatie: www.rossumdaerpers.nl en de sociale media van de club op Twitter en Facebook.
 
Er is zaterdagmiddag van 14 oktober vrije toegang bij het feest, dat vergelijkbaar is met het vroegere Frühschoppen. Dan zijn er optredens van Die Dorfer en Ruud Appelhof, terwijl de aanwezigen kunnen meedoen met het Vogelschieten.

Meer berichten

Shopbox