Logo veluws-nieuws.nl

Voorlichting in Emst: 'Vergeetachtigheid of dementie?'

Naarmate mensen ouder worden gaat het geheugen vaak steeds minder goed werken. 
Bij 1 op de 5 mensen resulteert dit in een vorm van dementie. Maakt u zich zorgen over uw geheugen of over het geheugen van bijvoorbeeld uw partner ,vader ,moeder of een ander in uw omgeving kom dan naar een voorlichtingsbijeenkomst. 
Het Geheugensteunpunt Epe, de SWOE en Alzheimer Oost Veluwe vinden het belangrijk om aan inwoners van de gemeente Epe informatie te geven over geheugenproblemen en dementie. Hierin werken ze nauw samen met de SWOE (Stichting Welzijn & ondersteuning Epe) en de gemeente Epe.

De derde bijeenkomst is op vrijdag 6 oktober van 14.30 tot 16.00 uur in de Hezenbrink aan de Ds van Rhijnstraat 69 in Emst. Tijdens de bijeenkomst zullen Marie José Andringa, voorheen werkzaam als specialist ouderengeneeskunde en Judith Lutgerink coördinator van het Geheugensteunpunt  voorlichting geven over geheugenproblemen en dementie. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Judith Lutgerink (coördinator Geheugensteunpunt) tel. 06-82677999, of met Niki Binnendijk of Linda Seinstra van de SWOE tel.  0578 620988.
email: epe@hetgeheugensteunpunt.nl, websites: www.netwerkdementie.nl, www.swo-epe.nl

Meer berichten

Shopbox