Elke week houdt sportverslaggever Arend Vinke de uitslagen bij van alle eerste voetbalteams uit de gemeentes Epe, Heerde en Hattem. Foto: Dennis Dekker
Elke week houdt sportverslaggever Arend Vinke de uitslagen bij van alle eerste voetbalteams uit de gemeentes Epe, Heerde en Hattem. Foto: Dennis Dekker (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

De plaatselijke voetbalderby tussen Hatto-Heim en de buren vv Hattem is 0-0 gebleven. Het was een terechte uitslag, vond onze sportverslaggever Arend Vinke. Beide ploegen kregen afgelopen weekend wel twee maal een gele kaart uitgereikt, dus voor de Fair Play Cup hebben de beide ploegen aardig wat bittere verliespunten moeten incasseren.

Vios heeft ook de tweede wedstrijd van deze competitie gewonnen. Na een ruststand van 0-0 is het uiteindelijk 2-0 geworden. Dennis de Jong was het goudhaantje van dit team. Hij scoorde twee maal. De uitslag had overigens veel groter kunnen zijn. Vele kansen hadden beter benut kunnen worden, aldus Vinke.

Ook SEH won de tweede wedstrijd. Thuis werd met maar liefst 5-0 gewonnen van Wilsum. Sven Veldhuis scoorde twee maal op het sportpark 'De Eeuwlanden'. Ook vv Oene deed het uitstekend. De ploeg won thuis van ESC uit Elburg met 2-0. Vevo dat het vorige week nog zo uitstekend deed, verloor nu bij Swift met 4-1. EZC'84 verloor met een korfbal bij VSW. Het werd 7-1. De wedstrijd tussen ZAC en WZC werd na 40 minuten gestaakt. Dit na een blessure van de scheidsrechter. De stand was op dat moment 0-0. Vv Heerde doet het uitstekend in de tweede klasse. Nu wonnen de Heerdenaren thuis met 2-0 van Emmeloord. De gouden doelpunten werden gemaakt door uitblinker Mike Bronsink en invaller Daan Nijmeijer. Ook sv Vaassen presteert goed in de vierde klasse. Ook de tweede wedstrijd van het seizoen werd gewonnen. In Apeldoorn werd het bij Groen Wit 1-0. De ploeg kreeg een maal geel. SV Epe verloor in Almelo bij MVV met 3-2. Na een 3-0 achterstand kwam Epe nog akelig dicht bij de 3-3. Wel kreeg de ploeg drie maal geel. Vv Emst speelde bij EGC verdienstelijk gelijk: 1-1. De 16-jarige Lucas de Jong scoorde het doelpunt. De ploeg kreeg wel een rode kaart en twee gele kaarten uitgereikt. Kcvo en sv Wissel verloren hun wedstrijden. Kcvo met 5-2 van Eerbeekse Boys. Dahley Oortwijn scoorde beide doelpunten. Sv Wissel verloor met 3-2 van CCW. De ploeg kreeg een maal geel.

Meer berichten