Logo veluws-nieuws.nl


College van B en W Heerde bezoekt Trailer Service Nederland

Heerde - Het college van B en W van Heerde heeft een bedrijfsbezoek gebracht aan TSN Holding. Burgemeester en wethouders lieten zich informeren over het bedrijf en hebben gesproken over de contacten met de gemeente. 

TSN (Trailer Service Nederland) is opgericht in 1999. Het bedrijf repareert en onderhoudt trailers van vrachtwagens. Dit geldt voor zowel het onderstel als de bovenbouw van alle merken en alle types trailers. Een deel van het bedrijfspand wordt ook verhuurd als bedrijfsruimte (palletplaatsen).

Bij de Holding hoort ook het bedrijf Transport Cost Consult, die margeanalyses maakt voor transportproblematieken en kostenbesparingsprogramma's levert.  Tenslotte is ook Van den Beld personenvervoer BV sinds 2007 een werkmaatschappij binnen TSN Holding.

Het college heeft gesproken met directeur Onno Tjeerdsma van TSN Holding. Daarbij is vooral de bedrijfseconomische kant van het bedrijf besproken. Daarnaast is ook gesproken over maatschappelijk verantwoord ondernemen, met als één van de punten 'arbeidsparticipatie en werkgeversdienstverlening'.

Het college van Heerde bezoekt regelmatig bedrijven of maatschappelijke instellingen, om zo beter zicht te houden en krijgen op wat er speelt onder professionals en vrijwilligers.
 

Meer berichten

Shopbox