Arend VInke, de sportverslaggever van Veluws Nieuws houdt wekelijks alle uitslagen bij van de eerste voetbalteams uit Epe, Hattem en Heerde. (foto: Dennis Dekker)
Arend VInke, de sportverslaggever van Veluws Nieuws houdt wekelijks alle uitslagen bij van de eerste voetbalteams uit Epe, Hattem en Heerde. (foto: Dennis Dekker) (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Sv Hatto-Heim is na de mooie overwinning tegen Swift'64 koploper geworden in de derde klasse. Maarten Teuben was met het enige doelpunt in de wedstrijd het goudhaantje. Het was dit seizoen al weer zijn achtste doelpunt. Doelman Django van der Landen moest na een half uur vervangen door de 15-jarige doelman Robin van Dijk. Hij deed dat voortreffelijk.

Buurman vv Hattem had een minder leuke middag. De ploeg verloor bij Olympia met een korfbaluitslag. Het werd 6-3. Over een korfbaluitslag gesproken: SEH won thuis met 7-2 van het zwakke Storica. Mark Zandvliet scoorde drie maal. Dat maakt zijn totaal dit seizoen op zes. WZC komt op toeren. De Wapenvelders wonnen de tweede wedstrijd op rij. Tegen ESC werd het uiteindelijk 3-2. Everhard Stoffer scoorde vierde doelpunt dit seizoen. Ook bij EZC'84 waren er veel blije gezichten te zien. De Epenaren boekten thuis een 3-2 overwinning tegen Noord Veluwe Boys. Jordi Krijgsman scoorde twee maal. Vv Oene en Vios speelden gelijk. Bij Oene eindigde een 1-2 voorsprong bij BAS uiteindelijk in 2-2. Vios kwam na een 2-0 achterstand tegen Rood Wit'58 terug op 3-3. Door dit gelijkspel verspeelde Vios de koppositie aan Unicum. De ploeg kreeg ook een gele kaart. Vevo verloor na een tussenstand van 2-2, met 4-2 bij DSV'61. Roald van Bessen scoorde twee maal. De ploeg moest wel een gele kaart incasseren. Vv Heerde blijft het uitstekend doen in de tweede klasse. Nu won de ploeg thuis van Beilen met 1-0. Het belangrijke doelpunt werd gemaakt door Raoul Wijenberg. De ploeg kreeg een maal geel. Bij Kcvo in Vaassen gaan ze geloven in het wonder dat promoveren heet. Nu won de ploeg thuis met 2-1 van Turkse Kracht. Dahley Oortwijn scoorde al weer zijn zesde doelpunt dit seizoen. De ploeg kreeg een maal geel. De topper tussen Beekbergen en sv Vaassen werd na een half uur gestaakt doordat de scheidsrechter niet meer verder kon. De stand was toen nog 0-0. SV Epe weet niet meer wat winnen is. Nu verloor de ploeg bij Columbia met 2-0. Ook sv Wissel en vv Emst verloren . Sv Wissel thuis tegen Epse met 1-2 en vv Emst bij Wesepe met 1-0.

Meer berichten