Geconcentreerd en vol overgave liet Iduna het publiek genieten
Geconcentreerd en vol overgave liet Iduna het publiek genieten

Iduna Hattem geeft succesvol jubileumconcert

Hattem - Accordeon- en mandolinevereniging Iduna hield dit weekend een succesvol 40-jarig jubileumconcert. Het talrijke en enthousiaste publiek genoot zaterdag in De Marke in Hattem van een afwisselend programma. 

Van het meeslepende 'Slavenkoor' tot het pittige 'Chianti Lied', van de wals 'Amour et printemps' tot 'My way' en van de tango 'Olé Guapa' tot aan 'De tulpen uit Amsterdam.' De Hattemse muziekvereniging bracht het alles met zoveel overgave ten gehore dat het publiek onmogelijk stil kon blijven zitten.

Aan het avondvullende programma deden verder mee het danskoppel Marcel Bruinewoud en Kim Ziegns en het koor 'Si on chantait' van de Alliance Française uit Zwolle. De enthousiaste koorleden zorgden, begeleid door Iduna, met bekende Franse chansons voor een Franse sfeer. 

Een speciaal applaus was er voor de beide dirigenten van Iduna, Annet Kolle en Ronald Dekker. Zij schrijven alle arrangementen voor het  orkest. Bijzondere arrangementen, want het orkest bestaat niet alleen uit accordeonisten en mandolinespelers, maar er doen ook een slagwerker en enkele gitaristen aan mee. Een unieke combinatie die het 40-jarige Iduna een heel eigen geluid geeft.

Meer berichten

Shopbox