Decibel zingt in dit concert zowel kerst- als winterliedjes.
Decibel zingt in dit concert zowel kerst- als winterliedjes.

Decibel zingt tijdens grote kerstmarkt in Hattem

Hattem - Decibel Hattem zal vrijdag 15 december zingen tijdens de Kerstmarkt in Hattem. Tijdens het inloopconcert in de Christelijk Gereformeerde Kerk aan de Korte Kerkstraat 8 speelt harpiste Martine Dubois ook. Het koor staat onder leiding van gastdirigente Beatrix Boersma.

De Kerstmarkt in Hattem is een gezellig sfeervol winter festijn met vrolijk verlichte straten en etalages en kramen met prachtige kerst- en cadeau-artikelen. Op de Markt en in de straten is koorzang en zijn muzikale optredens. Tijdens deze Kerstmarkt zingt Decibel Hattem traditiegetrouw in de Christelijk Gereformeerde Kerk. De deur staat wijd open. De Korte Kerkstraat staat in de directe omgeving van de Kerstmarkt.

Decibel zingt in dit concert zowel kerst- als winterliedjes. Het zijn kerstnummers als 'The Little Drummer Boy', 'Hark! The Herald Angels Sing', 'Rudolf, the Red Nosed Rendier' en 'Winter Wonderland'.

Het kerstconcert staat onder leiding van gastdirigente Beatrix Boersma uit Kampen. Dirigent van totaal van elkaar verschillende koren in de wijde regio, muziekdocent aan het Muzisch Centrum Emmeloord en aan het Centrum voor de Kunsten Quintus in Kampen.

Aanvang 20.00 uur, de toegang is gratis. Na afloop is er glühwein of chocolademelk met een Decibel-hapje.

Zie ook: www.decibelhattem.nl en www.godsbosnimf.com (harpiste Martine Dubois).

Meer berichten