WZC tegen Reaal eindigde in 4-1. Onze sportverslaggever Arend Vinke hield ook de andere voetbaluitslagen bij. (Foto: Aad Eilander)
WZC tegen Reaal eindigde in 4-1. Onze sportverslaggever Arend Vinke hield ook de andere voetbaluitslagen bij. (Foto: Aad Eilander) (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Arend Vinke's voetbaluitslagen

Regio - Door de winterse omstandigheden werd er afgelopen weekend niet veel gevoetbald. Er stonden wel een paar hele belangrijke wedstrijden op het programma. Zo won WZC thuis verdiend van Reaal Dronten met 4-1. De ploeg kan nu weer een beetje na boven kijken. Henk Boerdam die zijn 100e wedstrijd voor WZC speelde (en bijna nooit scoort) maakte in de derde minuut de 1-0. Iets dat hij niet gauw zal vergeten.

De andere doelpunten kwamen op naam van Jan Peter Hulleman, Mike Nijland en Robin de Gruyter. De ploeg kreeg deze wedstrijd geen kaarten uitgereikt.

De wedstrijd kon overigens doorgaan omdat veel mensen van WZC, de sneeuw van het veld hadden gehaald. Onze sportverslaggever Arend Vinke roemt de talloze vrijwilligers bij WZC.

Hattemse clubs
zijn van de leg

Het lijkt er op dat de Hattemse ploegen toe zijn aan de winterstop. De laatste wedstrijden is vv Hattem van de leg af. Ook Hatto-Heim is de laatste weken van slag. De ploeg verloor uit bij ZAC met 1-0. ZAC is een goed spelende ploeg. Het liet vorige week in Veessen, Vevo alle hoeken van het veld zien. De ploeg kreeg geen kaarten.

Dahley Oortwijn

Ondanks dat Kcvo niet speelde, krijgt het grote voetbaltalent Dahley Oortwijn er toch wel een doelpunt bij. In de wedstrijd van vorige week kreeg Sem Westra het doelpunt eerst toegewezen.

Inmiddels is gebleken dat het Oortwijn is die het doelpunt gemaakt heeft. Hij staat daardoor nu op negen doelpunten.

Topscorers Bokaal

1. Maarten Teuben, Hatto-Heim (13 doelpunten)

2. Felix Noordberger (10 doelpunten)

3. Dahley Oortwijn, Kcvo en Hajk Talaljan, vv Hattem (9 doelpunten)

5. Remco van Huffelen, sv Wissel en Jelle Pol, Vios (7 doelpunten).

Fair Play Cup

1. Vv Oene (18 strafpunten)

2. Hatto-Heim (20 strafpunten)

3. sv Wissel (21 strafpunten)

4. SEH (22 strafpunten)

5. Vevo en vv Hattem (26 strafpunten)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden