Logo veluws-nieuws.nl


Gouden Koffiemoment voor ouderen in Epe

Epe - De Klaarbeek houdt donderdag op 11 januari het eerste Gouden Koffiemoment voor ouderen in Epe. Het initiatief komt van Stichting Gouden Dagen.

De Klaarbeek streeft naar een samenleving zonder eenzaamheid. Dat kan heel eenvoudig door samen te genieten van een gratis kop koffie en iets lekkers. Gouden Koffie geeft u de mogelijkheid om ongedwongen bij elkaar te zitten.
De Klaarbeek zorgt met een Gouden Dagen team ervoor dat er op donderdag van 10.00 uur tot 11.30 een Gouden Koffiemoment wordt georganiseerd. Tijdens Gouden Koffie wordt gratis koffie geschonken voor ouderen uit Epe.

Tijdens dit eerste Gouden koffie moment op 11 januari wordt ook de wensboom die hoort bij bijzondere wensen in gebruik genomen. Als gast is wethouder J. Nuijs uitgenodigd.

Wie een wens heeft of een oudere kent met een bijzondere wens, kan deze vanaf 11 januari ophangen in de wensboom in Het Praathuis. De Klaarbeek óf via de website www.goudendagen.nl "De oudere zelf, vrijwilligers, vrienden, kennissen of familie kunnen de wens, groot of klein, met ons delen", zegt Cobie Visser van Gouden Dagen. Maandelijks worden er twee wensen uit de boom gehaald en gerealiseerd als dit redelijkerwijs haalbaar is. Als voor het realiseren van de wens begeleiding nodig is, organiseren we dit ook".

De bijeenkomst wordt gehouden in Het Praathuis aan de Roggestraat 1 in Epe.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox