Logo veluws-nieuws.nl


Zanger Gerben Tijssen geeft de komende maanden ieder weekend minimaal wel één optreden. Op vrijdag 26 januari is de locatie wel heel bijzonder. Dan verzorgt hij bij Cleopatra in Heerde een Hollandse Avond.
Zanger Gerben Tijssen geeft de komende maanden ieder weekend minimaal wel één optreden. Op vrijdag 26 januari is de locatie wel heel bijzonder. Dan verzorgt hij bij Cleopatra in Heerde een Hollandse Avond. (Foto: Dennis Dekker)

Hollandse Avond bij Cleopatra Heerde

Heerde - Zingen is z'n passie en optreden hoort daar onlosmakelijk bij. Het is voor Gerben Tijssen (30) uit Heerde een hobby die enorm uit de hand gelopen is. De allround zanger is de komende maanden vrijwel ieder weekend (meerdere keren) volgeboekt. Op vrijdagavond 26 januari komt daar een bijzondere optreedlocatie bij. Dan verzorgt hij een Hollandse Avond in restaurant Cleopatra aan de Heerder Bonenburgerlaan. Entree is gratis. De avond duurt van 21.00 tot 0.00 uur.

(doro dennis dekker)

De sympathieke Heerdenaar staat in deze regio bekend als zanger die van zijn concerten steevast een 'machtig mooi feestje' weet te maken. Om die reden zijn er steeds meer mensen die hem ook willen boeken. Onlangs trad hij bijvoorbeeld nog op bij het Heerder Glazen Huis. "Dat deed ik samen met Dennis van Velsen en Jurrian Bijsterbosch. Ik zong daar onder andere nummers van John Lennon en Elvis Presley. Nog nooit gedaan. De liedjes die ik normaal gesproken zing, zijn altijd Nederlandstalig. Maar zingen is mijn passie en ook dit was een erg gave ervaring. Het was eenmalig voor het goede doel (Serious Request, red.) maar het smaakt wat mij betreft zeker naar meer."

Ook de komende maanden zit Tijssens agenda (zie www.gerbentijssen.nl) naar eigen zeggen 'ramvol'. "Men weet me steeds beter te vinden. Geweldig!" Tijssen neemt zijn broer steevast mee naar de optredens. "Ferdinand verzorgt het geluid en hij is de chauffeur." Vaste prik na zo'n optreden? Mits het duo op tijd in Heerde is, pikken ze nog even een broodje shoarma bij restaurant Cleopatra mee. "Een mooi afsluiting van zo'n topavond." Vaak kletsen de broers nog even met de hardwerkende eigenaar Mohamed Farouk. "Mohamed, in de volksmond 'Mimo' gedoopt, vertelde enthousiast over zijn 2-jarig bestaan. Hij vroeg of ik daar niet wilde optreden."

De rest is geschiedenis. Folders en flyers werden gemaakt, extra repertoire geoefend. Op vrijdag 26 januari vindt er vanaf 21.00 uur dus een Hollandse Avond plaats bij Cleopatra (www.heerde-cleopatra.nl). Gerben Tijssen heeft er veel zin in. "Het wordt vast een hele toffe avond. Komt allen!"

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox