Logo veluws-nieuws.nl


VriendenLoterij laat skeelertrainer Jeroen Dunnewind een weekend onbezorgd genieten

Heerde - Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Jeroen Dunnewind (35). Skeelerclub Oost Veluwe uit Heerde deed voor hem een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat zijn hartenwens in vervulling: Jeroen mag een geheel verzorgd weekend weg, samen met zijn gezin. 

Bertus Dokter, voorzitter van Skeelerclub Oost Veluwe: "Jeroen is van groot belang voor onze vereniging. Hij is trainer en staat altijd voor ons klaar. Hij heeft een gezin met drie kinderen. Zijn oudste dochtertje Mette is geboren met het Downsyndroom en vorig jaar werd bij haar leukemie geconstateerd. Ondanks de vele uren die Jeroen in het ziekenhuis met haar doorbrengt, weet hij altijd tijd vrij te maken voor het trainen van onze jeugdleden. Dankzij hem halen zij goede resultaten op nationaal en internationaal niveau. Geweldig dat wij Jeroen en zijn gezin dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij kunnen verrassen met een onbezorgd weekend weg, waarin er lekker voor ze wordt gezorgd. Dat heeft deze familie echt verdiend."

Jeroen Dunnewind (35): "Daar wordt je dus wel even stil van...!" 
 
Bertus Dokter, voorzitter van Skeelerclub Oost Veluwe, lacht: "En dat is iets wat bij Jeroen niet vaak voorkomt, want Jeroen heeft altijd zijn woordje klaar!"
 

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds
 

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox