Sport

Veel prijzen voor Judoteam Bijsterbosch

Hattem - Judoteam Bijsterbosch reisde zaterdag met 20 judoka's af naar het 39e winterjudo toernooi in Dedemsvaart. Met acht prijzen keerde het team aan het einde van de dag huiswaarts.

Tijdens het toernooi kwamen judoka's van 12 tot en met 18 jaar in actie. De dag was verdeeld in vier blokken en er werd gewerkt met kruisfinales. Dat betekende dat er in sommige poules vier prijzen te vergeven waren. De judoka's van JTB hebben hard geknokt en dat resulteerde zich in acht mooie prijzen.

1e Plaats
Dilara Sahin (-70kg/Vaassen)

2e plaats
Gijs Zonnenberg (-27kg/Westervoort);
Jelle Vogels (-40kg/Hattem);
Joek Sluiter (-46kg/Hattem).
 
3e plaats
Dylan van de Bosch (-38kg/Hattem);

Rome Nieuwenhuis (-40kg/Heerde)

4e plaats
Attila Tinkoczij (-38kg/Oldemarkt);
Maud Rikmanspoel (-36kg/Heerde)

In hetzelfde weekend werd in Eindhoven het Dutch Open Espoir gehouden. In het internationale veld met 21 nationaliteiten en 1.816 inschrijvingen over twee dagen de judoka's van Judoteam Bijsterbosch zware competitie.

Op zaterdag was het de beurt aan de -18 op dit toernooi dat meetelt als meetmoment. Mooie judo momenten, maar verder kwamen de JTB judoka's niet.

Ook op de zondag was de -21 en -15 aan de beurt. Ook nu zware competitie en veel strijd, maar geen prijs. Matyas Tinkoczij (-42kg/Oldemarkt) wist wel met een prachtige Ipon zijn partij te winnen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden