Clubkampioenen Gertie Tellegen en Louis Boumeester.
Clubkampioenen Gertie Tellegen en Louis Boumeester.
Sport

Houdt de Ketting Strak huldigt kampioenen

Emst - De Nieuwjaarsreceptie van wielerclub Houdt de Ketting Strak werd voor het eerst gehouden in de Musketiers in Emst.

De receptie werd bijna veertig jaar gehouden in Schepop, maar vanwege de verkoop van deze horecagelegenheid is uitgeweken naar Schepop. Vele leden wisten deze locatie ook prima te vinden, want nog nooit bezochten zoveel leden met aanhang de Nieuwjaarsreceptie.

Eigenlijk ook niet vreemd, want er was heel wat te vieren. Zo werd Sander Pannekoek, jarenlang de stuwende kracht als redactielid van het clubblad 'de Ketting', door voorzitter Bert Albers in het zonnetje gezet.
Albert Dokter kreeg in verband met zijn 25-jarig lidmaatschap het bekende zilveren fietsertje.

Een traditie is dat de clubkampioenen bekend gemaakt worden. Nieuw dit jaar was een trui voor de toerkampioen van 2017. Deze titel ging naar Gertie Tellegen. Louis Boumeester zal komend jaar op de Veluwse wegen te zien in zijn kampioentrui. Ook vorig jaar wist Boumeester beslag te leggen op deze titel.

Aftredend Veldtoertocht commissievoorzitter Hermen Jan van Petersen werd door voorzitter Albers helemaal in het zonnetje gezet met diverse cadeaus. Zo zal van Petersen tijdens de algemene ledenvergadering voorgedragen worden als erelid van Houdt de Ketting Strak. Afgelopen week mocht van Petersen de sportprijs Heel Epe Beweegt van de gemeente Epe tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente in ontvangst nemen voor 'zijn' Gisola Emster Veldtoertocht, een hoogtepunt voor alle leden van Houdt de Ketting Strak.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden