Arend Vinke's voetbaluitslagen

Voetbaluitslagen uit de regio

Welk team wint de Fair Play Cup? Wie is aan het eind van het voetbalseizoen de topscorer van deze regio en mag de prestigieuze bijhorende bokaal in ontvangst nemen? Arend Vinke verzamelt wekelijks alle uitslagen van de eerste voetbalteams in Epe, Heerde en Hattem.

Regio - Hatto-Heim is ondanks de overwinning van 1-0 tegen SEH (het enige Hattemse doelpunt in deze moeilijke uitwedstrijd werd gemaakt door Jurgen de Weerd) geen kampioen van de eerste periode geworden. Die eer viel te beurt aan SVI uit Zwolle dat met 4-0 van Vevo won. De Zwollenaren hadden daarmee door een betere doelsaldo.
De streekderby tussen WZC en vv Oene werd 1-1. De Wapenvelders stonden eerst met 1-0 voor door een doelpunt van Martijn Nijland. Later maakte Arjen Gerrits voor Oene gelijk. Oene kreeg in deze wedstrijd een maal rood en een maal geel. Vv Hattem leed thuis (na een 1-0 voorsprong) uiteindelijk een nederlaag van 1-3 tegen ESC. Van der Bend scoorde het Hattemse doelpunt.

Vios en EZC'84 blijven de enige ploegen in onze regio die nog helemaal geen punten hebben behaald. Vios dat bij kampioensfavoriet Owios een goede wedstrijd speelde, verloor uiteindelijk met 2-1 van de ploeg uit Oldebroek.

EZC'84 verloor van 's-Heerenbroek met 3-1. Buurman SV Epe is door de verrassende nederlaag van vv Heerde echter winnaar geworden van de eerste periode. De ploeg won bij Stanfries met 0-2. Vv Heerde verloor zeer teleurstellend thuis met 4-2 van Dwingeloo. Daarmee is SV Epe ook koploper geworden. Het moet volgens onze sportverslaggever Vinke wel heel raar lopen, wanneer de ploeg deze plek nog weer uit handen geeft.

Sv Vaassen leed thuis een teleurstellende nederlaag tegen Eerbeekse Boys. Het werd 0-5. De ploeg uit Vaassen kreeg een gele kaart. Buurman Kcvo deed het al niet veel beter. In Apeldoorn verloor men van Alexandria met 2-0. De Vaassenaren kregen geen kaarten en de ploeg blijft eveneens meedoen voor het kampioenschap.
Vv Emst speelde een uitstekende wedstrijd. Bij Dochteren werd het 1-1. Dennis Kloezeman scoorde het belangrijke doelpunt. De Emstenaren kregen wel een teleurstellende gele kaart. Over teleurstelling gesproken: daar kan sv Wissel ook over meepraten. De ploeg verloor met maar liefst 9-1 bij het zwakke Ulu Spor in Zwolle. Dat had geen mens verwacht na de mooie overwinning tegen Dovo. Wissel staat hierdoor op de laatste plaats.

Topscorers Bokaal: 1. Koen Logen, SV Epe (16 doelpunten), 2. Stefan Lokhorst, SV Epe en Jasper Wichers, Hatto-Heim (9).
Fair Play Cup: 1. SV Epe (6 strafpunten), 2. Kcvo (11), 3. SEH (14).

Meer berichten