Women on Wheels Heerde en Tc Heerde houden een Ladies Ride op ATB.
Women on Wheels Heerde en Tc Heerde houden een Ladies Ride op ATB.

Derde Ladies Ride heeft twee routes door bossen

Heerde - Het wemelt zaterdag 10 februari van de vrouwelijke fietssters in de bossen van Heerde. Women on Wheels Heerde en Tc Heerde houden die dag voor de derde keer een Ladies Ride op de ATB.

Het animo voor fietsen, zowel op de racefiets als op de ATB, wordt al jaren steeds groter onder vrouwen. De Women on Wheels merken dat ook want er sluiten steeds meer vrouwen aan bij hun wekelijkse fietstochten.

Om ook dames uit andere regio's kennis te laten maken met onze mooie omgeving, zijn er weer twee routes uitgezet (30 en 50 kilometer) in samenwerking met Tc Heerde. Ook is er weer een beginnersclinic, ideaal voor dames die het ATB'en eens willen proberen of gewoon wat zekerder op de fiets willen worden.

Hiervoor kunnen vrouwen zich aanmelden via Facebook of brenda@bdklogistics.nl. De start van zowel de clinic (9.00 uur) als de uitgezette routes (tussen 9.00-10.00 uur) is vanaf de kantine van vv Heerde aan de Veldweg. Na afloop staan er weer kramen met fiets gerelateerde spullen, gericht op dames. Women on Wheels en tc Heerde doneren van elke inschrijving een euro aan Alpe d'Huzes.

Kijk voor meer info op de Facebookpagina van Women on Wheels Heerde of mail naar brenda@bdklogistics.nl.

Meer berichten