Danny de Munk bij carnaval Rossumdaerpers

Danny de Munk treedt maandag 12 februari op tijdens het carnaval van De Rossumdaerpers uit Vaassen.

Vaassen - Hij meldt zich op deze Rosen Montag, in de dan weer tot Rossumburcht omgebouwde sporthal van dorpscentrum De Wieken. Verder zijn er die dagen optredens van Jettie Pallettie, Wolter Kroes, StukTV en Vieze Jack.

Zoals gebruikelijk starten de carnavalsactiviteiten niet in, maar voor De Rossumburcht als op zaterdag 10 februari burgemeester Hans van der Hoeve de Sleutel van de gemeente Epe overhandigt aan Prins Frank I. Na de officiële plechtigheden begint de optocht door het dorp. Als de deelnemers en bezoekers terugkeren worden zij onder meer verwelkomd door Putkapel; een vijftienkoppig dweilorkest uit Sneek.

De artiestenparade gaat 's avonds verder met Wolter Kroes, Wesley Klein en Leon Vugts. De grote doorbraak van Wolter Kroes kwam met 'Laat me los' en 'Ik heb de hele nacht liggen dromen'. Toch behaalde hij pas bij zijn 24ste hitnotering de eerste plaats van alle hitlijsten met de vertaling van het Keulse 'Viva Colonia' in 'Viva Hollandia'.

Rosen Montag is traditioneel een hoogtepunt bij het Rossumdaerper carnaval, wanneer het al begint met een gezellige middag. Dit keer dus met Danny de Munk.

Het is na Rosen Montag niet voorbij, want op dinsdag 13 februari volgt de pyjamaparty annex nachtponnenfees met Vinzzent en Jettie Pallettie.
Om twaalf uur volgt het moment dat de man die vier dagen feest opent, terugkeert op het podium: voorzitter Rob Hoppenbrouwer. Hij verzorgt de officiële sluiting.

Meer berichten