(foto: STT-produkties)
(foto: STT-produkties)

Spannende kindervoorstelling in Kulturhus EGW

Epe - Op woensdagmiddag  28 februari staan de deuren van het Kulturhus EGW weer open voor alle kinderen uit Epe en omgeving. Vanaf 15.00 uur is de voorstelling De Drakentemmer te zien. Een grappige en spannende voorstelling over jezelf durven zijn en vriendschap. 

Het verhaal in het kort: op het eiland Krijt kennen de mensen alleen zwart en wit. Ooit is alle kleur uit hun leven verdwenen. Dat was het werk van de vuurdraak, maar niemand weet precies waarom. Totdat een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje opstaat en op zoek gaat naar het antwoord op deze geheimzinnige vraag. Slaagt hij erin om het geheim van de draak op te lossen?

Geïnspireerd door tekeningen van Mies van Hout vertellen twee acteurs dit spannende verhaal. Met woorden, liedjes en krijttekeningen wordt deze voorstelling verbeeld en soms ook weer uitgeveegd.

De Drakentemmer is van de hand van productiehuis Valentijn. Zij brengen sfeervolle voorstellingen voor jonge kinderen en organiseren activiteiten op het gebied van poppentheater. Hierin staat de leefwereld van het kind centraal, net als het prikkelen en stimuleren van fantasie en creativiteit.

Aanvang 15.00 uur en de Entree is 8,50 euro. Het voorprogramma start vanaf 14.00 uur.


Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of www.kulturhusepe.nl
 

Meer berichten

Shopbox