(foto: Chantal Nijhof)
(foto: Chantal Nijhof)

Heerde Zingt op Zondag met koor To You

Heerde - De Vrije Evangelische Gemeente Heerde houdt op zondag 11 maart weer een Heerde-zingt-op-zondagdienst. Aan deze dienst zal het interkerkelijk koor To You uit Epe onder leiding van Henk van der Maten haar muzikale medewerking verlenen.

In deze dienst zal het gaan over 'lijden en zegen'. Dit maakt onderdeel uit van het jaarthema van de Heerde zingt-op-zondag-diensten dat luidt: 'Zingende gezegend'. Mede door middel van een filmpje zal het thema verduidelijkt worden. De dienst staat onder leiding van Ds. J.M. Weststrate, wordt gehouden in de Kruiskerk aan de B. van Dijklaan 3 te Heerde en begint om 19.00 uur.

De Heerde zingt-op-zondagdiensten zijn laagdrempelige diensten. Een belangrijk onderdeel is het samen liederen zingen uit verschillende bundels. De muzikale medewerking verzorgt geen optreden, maar zingt voor en met de gemeente.
Deze diensten zijn bij uitstek geschikt voor mensen die de band met de kerk een beetje zijn kwijtgeraakt, maar een ieder is voor deze dienst van harte uitgenodigd. Voor meer informatie zie www.vegkruiskerkheerde.nl

Meer berichten

Shopbox