Arend Vinke verzamelde ook dit weekend de voetbaluitslagen van alle eerste teams uit Hattem, Heerde en Epe weer. Dit is een foto van de wedstrijd Hatto-Heim tegen Zwolsche Boys. Foto: Gradus Dijkman
Arend Vinke verzamelde ook dit weekend de voetbaluitslagen van alle eerste teams uit Hattem, Heerde en Epe weer. Dit is een foto van de wedstrijd Hatto-Heim tegen Zwolsche Boys. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen: 'Vios wint weer'

Regio - In de belangrijke gemeentederby tussen WZC en Vevo bleek 1-1 een verdiende uitslag voor beide ploegen. Wie volgend seizoen weer in de derde klasse mag spelen is dus ook nog niet bekend.

Vevo kwam in derde minuut al op een 1-0 voorsprong door Jeroen Bronsink. Na een half uur werd het 1-1 door Mike Burgmeijer. Dat er in de tweede helft niet meer werd gescoord was te danken aan de beide doelmannen. Dat waren de beste spelers in deze wedstrijd. Beide ploegen kregen geen kaarten.

Vv Oene leek de drie punten bij Olympia mee te nemen door twee doelpunten van Jasper Mosterd. Maar na een 3-1 voorsprong werd het uiteindelijk toch nog 3-3. De ploeg kreeg drie maal geel.

Wie breng Vios dit seizoen nog van de wijs? Waar lopen ze nog een nederlaag op? Afgelopen weekend won de ploeg thuis weer met 4-1. Mucahid Kiliç scoorde weer. Het was zijn elfde doelpunt dit seizoen. Ook EZC'84 deed weer goede zaken. De ploeg won thuis verdiend van Wilsum. Het werd 3-2. Jordi Krijgsman scoorde zijn elfde doelpunt dit seizoen. Beide Hattemse ploegen verloren hun wedstrijden. Hatto-Heim thuis tegen Zwolse Boys met 0-2 en vv Hattem stelde teleur bij het zwakke Dronten. Daar werd het ook 2-0.

Ook SEH leed een 2-0 nederlaag in Zwolle bij CSV. Vv Heerde is na de mooie overwinning thuis tegen Raptim opgeklommen naar een Top 3-notering in de competitie. De ploeg won met 1-0. Na rust stond het nog 0-0, maar Mike Bronsink scoorde uiteindelijk het belangrijke doelpunt van deze wedstrijd. Ook Kcvo stijgt met stip na de verdiende overwinning thuis tegen Ruurlo. Het werd 1-0. Sv Vaassen, SV Epe en vv Emst verloren. Vaassen bij Twello met 3-1. Tom Tangelder schreef het Vaassense doelpunt op zijn naam. SV Epe verloor onnodig bij Vogido met 2-0. De ploeg komt daardoor in zwaar weer te zitten. Ze staan op de voorlaatste plek van de ranglijst, maar hebben nog wat inhaalwedstrijden op het programma staan. Vv Emst verloor de wedstrijd tegen koploper Apeldoornse Boys met 3-1. De ploeg kreeg twee maal rood en een maal geel. De wedstrijd van Wissel (tegen UD) werd afgelast. Wissel heeft nog erg veel wedstrijden te spelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden