Creatieve knutselhulp bij surprisestress

Heerde - Geen paniek bij acute surprisestress: de surprise-dokter weet raad. Op woensdag 23 november houdt zij spreekuur bij Cultuurplein Noord Veluwe in De Heerd. Tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen knutselaars aan de slag in de Sinterklaaswerkplaats met hulp van creatieve duizendpoot Marjolein Verbruggen. 

Voor 2,50 euro als bijdrage in de materiaalkosten kun je onder begeleiding ervoor zorgen dat jouw surprise er top uitziet. Cultuurplein Noord Veluwe zorgt ervoor dat er veel verschillende materialen aanwezig zijn om mee te knutselen zoals gekleurd papier, verf, kwasten, rollers, lijm, tape, glitters en nog veel meer. Als jezelf al een basis idee hebt of een potje/bus/ doos die je wilt gebruiken kun je ook langskomen om het net een beetje extra te geven. Het belangrijkste zijn de creatieve en technische vaardigheden en tips van de surprise dokter zodat je met vertrouwen aan de slag kunt. 

Het is fijn als je jezelf met vrienden of vriendinnen van te voren opgeeft zodat we voldoende materialen in huis hebben als het storm loopt. Stuur een mailtje met je naam het aantal personen waarmee je naar het spreekuur van de surprise dokter komt naar info@cultuurpleinnoordveluwe.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden