Het pony team van W.E.T
Het pony team van W.E.T
Sport

Druk weekend voor W.E.T ruiters

Regio - De W.E.T ruiters hadden een druk weekend. Het begon zaterdag 7 april al met het verenigingskampioenschap. Georganiseerd door de kring, verreden in Nunspeet. Voor het eerst deed de W.E.T. mee en direct met twee teams, een ponyteam van vier ruiters en een paardenteam van drie ruiters.

De eerste manche werd goed reden, in de tweede ronde hard gestreden. Niet goed genoeg om in de prijzen te vallen , maar het was wel een gezellige middag waarin de teamspirit het belangrijkst was. De ruiters uit Nunspeet gingen er met de titels vandoor.

Naast springen werd er ook gedressuurd, door Francis van Gemert. Zij reed met haar pony Coco’s Hatricia in Vaassen in de L1 dressuur. Dit deed zij niet onverdienstelijk. Ze reed twee nette proeven; goed voor een tweede prijs.

Laura Tiemens mocht zondag 8 april vroeg opstaan om een eventingwedstrijd in Etten Leur te rijden. Haar pony Goldy was nog niet genoeg ontspannen tijdens de dressuurproef, de punten vielen wat tegen. Gelukkig was het springen foutloos. De afsluitende cross leverde geen problemen op. Goldy aarzelde niet bij de waterpartij en ze waren ruim binnen de tijd door de finish. Aan het eind van de dag bleek dit resultaat goed genoeg voor een vierde prijs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden