Nieuwe fietsroute langs Cittaslowsupporters

Heerde - Tijdens de bijeenkomst voor Cittaslowsupporters zijn dinsdag drie nieuwe supporters benoemd door burgemeester Fred de Graaf. Daarnaast is er een nieuwe fietsroute gepresenteerd: Fiets eens Cittaslow!

De nieuwe fietsroute, die is samengesteld door de Stichting HOES, is 43 kilometer lang en voert langs verschillende Cittaslowsupporters. Zo kunnen de fietsers een goed beeld krijgen van wat Cittaslow inhoudt. De route kan worden gestart bij elk van de drie TIP's (Toeristische Informatiepunten) in de gemeente. De route is daar ook te verkrijgen, evenals bij de deelnemende supporters. Daarnaast is de route binnenkort te vinden op www.wijzijnheerde.nl.


De drie nieuw benoemde supporters zijn de Stichting Wij zijn Heerde, de Erve IJzerman en De Bankenburg. Cittaslowsupporters ondersteunen actief de ideeën achter Cittaslow, het internationale netwerk van gemeenten waar het leven goed is. De gemeente Heerde vat dit samen met de zin 'Genieten in je eigen tempo'. Meer over Cittaslow en de supporters is te vinden op www.heerde.nl/cittaslow.

Meer berichten