Grote Plantenmarkt op dag voor Moederdag

Epe - De Plantenmarkt van de Goede Herderkerk, de Grote Kerk en de Regenboogkerk, zaterdag 12 mei op het grasveld bij de Grote Kerk, is een ideale gelegenheid om voor Moederdag, op zondag 13 mei, een mooie 'vangst' te doen.

Tussen 10.00 en 13.00 uur namelijk is het niet alleen mogelijk om planten en stekjes te kopen, maar bestaat tevens de gelegenheid om met perkgoed manden op te laten maken. De kinderen van de scholen van Procon bieden leuke moederdagcadeautjes aan. Oliebollen ontbreken niet en evenmin de talententent. Wie veel planten nodig heeft kan voor 9 mei een bestelling te doen via henkw1945@gmail.com of 0578 - 616948. Dat is tevens het adres voor sponsoring. Op zaterdag 12 mei kunnen mensen tussen 8.00 en 12.00 uur zelfgekweekte stekken en groen afgeven bij de Grote Kerk.

De Plantenmarkt, eerst gecombineerd met bloemen, is een initiatief vanuit de Regenboogkerk, dat werd overgedragen aan de zendingscommissies (ZWO) van de drie genoemde kerken. Dit jaar is de 25ste editie. De opbrengst van de markt is voor het Afrikaproject van Procon.

Meer berichten