Een foto uit de wedstrijd Vevo - Hattem. Dit is de actie van Hajk Talaljan? waaruit de 0-1 ontstond. Foto: Gradus Dijkman
Een foto uit de wedstrijd Vevo - Hattem. Dit is de actie van Hajk Talaljan? waaruit de 0-1 ontstond. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Dennis Dekker)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - Sv Vaassen heeft in vier dagen tijd bijzonder goede zaken gedaan. De ploeg won afgelopen donderdag verdiend met 0-2 bij TKA.

Afgelopen zondag werd er thuis met 4-0 van Alexandria gewonnen. Deze uitslagen zorgen er volgens onze sportverslaggever Arend Vinke voor dat de ploeg vrijwel zeker meedoet in de nacompetitie.

Sterker: na het verlies van koploper Beekbergen is het kampioenschap ook nog mogelijk. Hierdoor gaat er op lijken dat de voetballiefhebber vanaf volgend seizoen weer een plaatselijke derby tegen Kcvo kan gaan bekijken. Die laatstgenoemde Vaassense ploeg heeft de wedstrijd bij koploper Warnsveldse Boys met 5-1 verloren.

Toch kan men bij Kcvo terugkijken op een uitstekend seizoen. En dat is iets dat SV Epe dit seizoen zeker niet kan doen, aldus Vinke. De Epenaren verloren de belangrijke wedstrijd tegen Overwetering. De uitslag was een terechte aldus onze sportverslaggever. Het werd 2-3.

Volgens Vinke zou het zo maar kunnen dat de Eper ploeg in het nieuwe seizoen, net als Sv Vaassen en Kcvo in de derde klasse gaat spelen. Vv Emst speelde thuis gelijk tegen het sterke SDOL. Het werd 1-1. De ploeg speelde na een rode kaart heel lang met tien man maar bleef uitstekend overeind.

Sv Wissel leed afgelopen donderdag thuis een zeer teleurstellende nederlaag. Tegen UD werd het zelfs 2-6. Toch krabbelden de geelzwarten afgelopen zondag weer uitstekend op. Bij DVV Sallandia in Deventer wonnen ze met 3-5. Remco van Huffelen scoorde twee keer.

Vevo verloor de streekderby tegen Hattem met 0-3. De eerste wedstrijd in Hattem werd nog knap met 1-2, gewonnen, maar nu waren de Veessenaren kansloos.

SEH uit Heerde verrichtte uitstekend voetbalwerk door met 0-5 bij het sterke Wijthem te winnen. Wél kregen de Heerdenaren twee gele kaarten. Dit zorgt er voor dat vv Oene dit seizoen een uitstekende kans maakt om de Fair Play Cup te winnen.

Topscorers Bokaal: 1. Maarten Teuben, Hatto-Heim (23 doelpunten), 2. Felix Noorberger, vv Hattem (16), 3. Mucahid Kiliç, Vios, Hajk Talaljan, vv Hattem en Jelle Pol, Vios (13).

Fair Play Cup: 1. Vv Oene (48 strafpunten), 2. Vv Heerde en Kcvo (53), 4. EZC'84 (54), 5. Vios en SEH (55).

Meer berichten