Zo'n tachtig tot honderd old- en youngtimers parkeren in het centrum van Epe.
Zo'n tachtig tot honderd old- en youngtimers parkeren in het centrum van Epe.

Moeders en Wielen in centrum van Epe

Epe - Young- en oldtimers zijn tijdens de Moeders en Wielen op zaterdag 12 Mei aanstaande te bewonderen in het centrum van Epe. Deze dag vóór Moederdag worden ook de moeders in het zonnetje gezet met een hapje en een drankje.

De Ondernemersvereniging Epe organiseert dit evenement voor de tweede keer en verwacht weer grote belangstelling. Vanaf 11.00 uur worden de automobielen ontvangen en krijgen zij een plek toegewezen. Zo'n tachtig tot honderd old- en youngtimers parkeren in het centrum van Epe. Ze staan opgesteld rond de kerk, het horecaplein, het Gruttersplein, en in de Veluwepoort krijgen de tweewielers een plekje. Uiteraard staan de eigenaren bij hun voertuig om er van alles over te vertellen.

Vanaf 13.00 uur zijn er nog meer activiteiten en is er muziek van Danny and the Wild Cats uit Apeldoorn. Voor liefhebbers is er een Rebus op te lossen. Deze hangen in verschillende etalages. Ook zijn er kleurplaten voor de kinderen. Deze liggen bij Jumbo van Andel en 't Snoepie Er is een springkussen en komt er een 'eend' die de kinderen met kleurkrijt vol mogen kleuren.

De middag wordt om 16.00 uur afgesloten met een tocht door het centrum van Epe en een prijsuitreiking voor de mooiste, origineelste en opvallendste twee- of vierwieler.

Meer info via info@ov-epe.nl of www.winkeleninepe.nl

Meer berichten