De avond wandel4daagse van Heerde wordt georganiseerd door Skeelerclub Oost Veluwe.
De avond wandel4daagse van Heerde wordt georganiseerd door Skeelerclub Oost Veluwe.

Wandel-4-Daagse Heerde in laatste week van mei

Heerde - De avond wandel4daagse in Heerde wordt gehouden van dinsdag 29 mei tot en met vrijdag 1 juni. De organisatie wordt gedaan door Skeelerclub Oost Veluwe.

De eerste twee avonden is het vertrek vanaf Sportpark Molenbeek. Er wordt dan gelopen in de buurt van de skeelerbaan en ten noorden van Heerde.

Donderdag wordt gelopen aan de zuidkant van Heerde, dan vertrekken de wandelaars vanaf Camping de Mussenkamp. De laatste avond wordt vertrokken vanaf de van Meursweide en eindigt de vierdaagse in een defilé door Heerde.

Deelnemers kunnen kiezen voor routes van 3, 5 of 10 kilometer. Het vertrek is vanaf 18.00 uur afhankelijk van de afstand.

Hoewel het overgrote deel van de deelnemers gevormd wordt door basisscholen, is het ook mogelijk de routes al individuele deelnemer of met een eigen groep(je) te lopen. Aanmelden hiervoor kan via internet: skeelerhuus.nl/avond-4-daagse/. Inschrijven via internet kan tot en met zondag 20 mei, daarna kan worden ingeschreven in het clubhuis van Skeelerclub Oost Veluwe op donderdag 24 mei tussen 19.00 en 20.00 uur.

Tijdens het wandelfestijn worden de deelnemers onderweg ook nog voorzien van een verrassing door Jumbo, Plus en Total van de Put.

Meer berichten