Hatto-Heim speelde tegen Olympia'28. Maarten Teuben was ook afgelopen weekend weer trefzeker. (foto: Gradus Dijkman)
Hatto-Heim speelde tegen Olympia'28. Maarten Teuben was ook afgelopen weekend weer trefzeker. (foto: Gradus Dijkman) (Foto: Dennis Dekker)
Sport

Vinke's voetbaluitslagen uit de regio

Regio - Vios heeft afgelopen weekend een goede kans laten liggen om te winnen tegen Hoevelaken. De Vaassenaren stonden twee maal voor, maar de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2. Met nog twee wedstrijden te spelen, heeft de ploeg één punt voorsprong in de strijd om de derde plaats. Die geeft recht om mee te mogen doen in de nacompetitie, zodat ze volgend seizoen wellicht weer in de tweede klasse kunnen spelen. Een klasse waar de ploeg volgens onze sportverslaggever Arend Vinke zeker thuishoort.

Ook vv Oene blijft kans houden om in de nacompetitie te mogen spelen. Tegen streekgenoot WZC werd het 4-1. De ploeg kreeg een maal geel.

WZC en Vevo gaan zo goed al zeker nacompetitie spelen. Dit om volgend seizoen weer in de derde klasse te mogen spelen.

Hatto-Heim deed uitstekend werk door tegen het sterke Olympia thuis met 2-0 te winnen. Topscorer Maarten Teuben scoorde daar zijn 24e doelpunt van dit seizoen. Door deze mooie overwinning heeft de Hattemse ploeg een goede kans om de derde periode te winnen. EZC'84 en SEH verloren hun wedstrijden. EZC'84 bij HTC met 2-0. SEH verloor thuis teleurstellend van VSW met 0-1.

Sv Wissel heeft een dramatische week meegemaakt. De ploeg verloor donderdag thuis met 1-2 van IJsselstreek. Afgelopen weekend verloor de ploeg tegen dezelfde club met 10-0. Een uitslag die maar zelden voorkomt. Dan deed vv Emst het heel wat beter. De ploeg won thuis van Go Ahead met 6-0. Het grote talent in Emst is Lucas de Jong. Hij scoorde maar liefst vier maal.

SV Epe verloor met 2-1 bij ATC'65. De Epenaren hebben hierdoor een wonder nodig om volgend seizoen nog in de tweede klasse te kunnen spelen. Voor vv Heerde zit het seizoen er op. Na de 3-0 nederlaag bij Dedemsvaart kan het geen prijs meer winnen. Toch heeft de ploeg een uitstekend seizoen gespeeld. Ook sv Vaassen kan trots zijn. Na de 3-2 overwinning op Wwna is het kampioenschap bijna binnen. Voor Kcvo zit het seizoen er ook op. Na de 2-1 nederlaag bij Albatross kan deze ploeg uit Vaassen ook geen prijs meer winnen.

Topscorers Bokaal: 1. Maarten Teuben, Hatto-Heim (24 doelpunten), 2. Lukas de Jong (16), 3. Mucahid Kiliç en Jelle Pol, Vios (13), 5. Dahley Oortwijn, Melvin Balk, Kcvo en Jeroen Bronsink, Vevo (12).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden