Bertina Mulder timmert flink aan de (melk)weg

Schrijfster Bertina Mulder uit Emst is vrijdag 25 mei te gast The Read Shop aan de Hoofdstraat 77 in Epe. Ze is van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig om haar boek 'De rode magneet' te signeren en vragen te beantwoorden over haar schrijfproces.

Epe - Bertina Mulder schreef 'De rode magneet', een psychologische thriller over de eerste bemande missie naar Mars. Haar naam is 5 mei afgereisd naar Mars, op een microchip aan boord van de InSight-missie van NASA. Ze kwam deze mogelijkheid tegen tijdens de research voor 'De rode magneet'. Hoe dat ging? "Moeilijk was het niet", zegt ze. "Gewoon inschrijven. Alleen had je die NASA-tweet dan wel moeten zien en niet iedereen volgt deze ruimteorganisatie op de voet. Dus ook een kwestie van geluk hebben. Mijn boek is ook beschikbaar als e-book, dus ik heb nog even getwijfeld of ik ze niet zou mailen of dat er ook nog bij mocht op de chip. Maar dat leek me een minder haalbare missie dan de Marsmissie, dus dat heb ik maar achterwege gelaten. De landing is op 26 november, dat wordt ook nog even spannend. Want er zijn al heel wat landers gecrasht op Mars."

Bertina Mulder heeft inmiddels interviews over 'De rode magneet' achter de rug bij Tijd voor Max, Radio Oost, Radio Gelderland, Radio 5, Radio 2 (Ruud de Wild) en ook in de dagbladen De Telegraaf en De Stentor.

www.bertinamulder.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden