Maarten Teuben van Hatto-Heim heeft dit seizoen de Topscorers Bokaal binnengehaald. Hij scoorde liefst 25 keer. Foto: Gradus Dijkman
Maarten Teuben van Hatto-Heim heeft dit seizoen de Topscorers Bokaal binnengehaald. Hij scoorde liefst 25 keer. Foto: Gradus Dijkman (Foto: Gradus Dijkman)
Arend Vinke's voetbaluitslagen

Teuben wint Topscorers Bokaal, vv Oene Fair Play Cup

regio - Hatto-Heim verloor de laatste wedstrijd van het seizoen met 3-1. Maarten Teuben scoorde echter weer een doelpunt en is daarmee de onbedreigde winnaar geworden van de Topscorers Bokaal.

Teuben scoorde dit seizoen maar liefst 25 keer. Wel jammer volgens onze sportverslaggever Arend Vinke? Teuben stopt met voetballen. De spits wil namelijk meer tijd aan zijn gezin besteden.

Vv Oene won de laatste wedstrijd van DSV met een korfbaluitslag: 6-4. De Oenenaren speelden een uitstekend seizoen, aldus Vinke. Doordat Kcvo afgelopen zondag in de wedstrijd bij Twente drie maal geel kreeg, is Oene winnaar van de Fair Play Cup geworden. Kcvo verloor met 3-2. Melvin Balk scoorde twee maal en is met 14 doelpunten topscorer van zijn ploeg geworden.

Ook SEH won de laatste wedstrijd met 3-2 van Wijthem. Gert Barneveld scoorde twee maal. Vios won de laatste wedstrijd met 1-0 van SDS.

Vevo, WZC, vv Hattem en EZC'84 verloren allen. Vevo met 0-3 bij Zwolsche Boys, WZC van Reaal Dronten met 0-4, vv Hattem van ESC met 3-1 en EZC'84 met 0-3 van 't Harde.
De lijdensweg van SV Epe zit er dit seizoen op. Al wonnen de Epenaren de laatste wedstrijd nog wel met 3-2 van ATC. Vv Heerde speelde gelijk bij Zuidwolde 2-2 en is daarmee op de vierde plaats gekomen op de ranglijst. Een uitstekende prestatie van de geel-zwarten, zo vindt Vinke.

De kampioenen van sv Vaassen verloren de laatste wedstrijd van TKA met 1-2. De wedstrijd van sv Wissel tegen kampioen Apeldoornse Boys werd afgelast. De eindstand voor het seizoen 2017-2018 is daarmee als volgt:

Topscorers Bokaal, seizoen 2017-2018: Maarten Teuben, Hatto-Heim (25 doelpunten), 2. Lukas de Jong, vv Emst (18), 3. Felix Noorberger, vv Hattem (17), 4. Melvin Balk, Kcvo, Stefan Lokhorst, SV Epe (14).

Fair Play Cup, seizoen 2017-2018: 1. Vv Oene (54 strafpunten), 2. Kcvo en SEH (59), 4. WZC en vv Heerde (61).

De bekers worden binnenkort uitgereikt door sportverslaggever Arend Vinke. De regionale voetbalprijzen zijn, net als de afgelopen jaren, gesponsord door het Eper mediabureau Media Magneet (www.mediamagneet.nl).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden