Zorglocatie in aanbouw

HEERDE - De contouren van de nieuwbouw van de nieuwe zorglocatie van Viattence aan Eperweg 33 in Heerde worden zichtbaar. Over een jaar is nieuwbouwproject gereed en kunnen de huidige bewoners van Wendhorst en de nieuwe bewoners van het complex hun intrek nemen.
Op de plaats van de voorzijde van het vertrouwde pand van Wendhorst verrijzen twaalf woningen waar verpleeghuiszorg wordt geboden. Elk bieden ze plaats aan acht bewoners. Totaal dus 96 bewoners. Het geheel gaat deel uitmaken van een zogenoemde inclusieve samenleving waar de zorgwoningen geïntegreerd worden in een nog nieuw te bouwen wijk in Heerde.
Om in aanmerking te komen voor een appartement in deze innovatieve zorglocatie is een indicatie noodzakelijk. Een indicatie is vergelijkbaar met een bewijs dat u inderdaad de zorg nodig heeft en hoe deze wordt gefinancierd. Natuurlijk blijft iedereen het liefst in de thuissituatie, maar wanneer het echt niet meer gaat, dan is het fijn dat er voorzieningen dichtbij zijn.
Wie meer wil weten over het aanvragen van een indicatie of zich wil oriënteren op de nieuwe zorglocatie kan contact opnemen met de zorgconsulenten van Viattence. Zij zijn te bereiken op 0578-668449 of kijk op www.viattence.nl.

Meer berichten