De Conceptwinkel in Epe presenteerde zich afgelopen donderdag middels een powersessie aan de genodigden. Foto: Martin Hogeboom
De Conceptwinkel in Epe presenteerde zich afgelopen donderdag middels een powersessie aan de genodigden. Foto: Martin Hogeboom (Foto: Martin Hogeboom)

'Creatieve communicatie van a tot z'

"Creatieve communicatie van a tot z." Praat met Eline Potappel en Geert Jan Dalhuisen over De Conceptwinkel en dit is eigenlijk wel in een notendop waar hun initiatief om draait.

EPE - Zij noemt zichzelf een 'ontwerper met pit'. Hij vertelt met passie over zijn online marketingbureau. Onafhankelijk van elkaar hebben ze al een paar jaren hun beider ondernemingen en opdrachtgevers. Maar samen bedachten ze De Conceptwinkel. "Veel van wat wij doen, is aanvullend aan elkaar. We werkten dus ook al regelmatig samen." Allebei vanuit huis, allebei dik tevreden zoals het ging. "Totdat Eline me eens belde. Ze had iets gevonden waar ik 'absoluut aan mee moest doen': een plek waar we allebei zouden kunnen werken." Er was nog een ruimte vrij in het gerestaureerde pand naast de zogenoemde 'Smederij' van wijlen G.W. Visser aan de Eper Hoofdstraat. Eline: "Ik speelde ooit al eens met het idee om een creatieve broedplaats te beginnen met diverse aanvullende, elkaar inspirerende, partijen. Zo'n plek vind je in Epe alleen niet zo gemakkelijk. Het pand naast De Smederij bleek geweldig." Voor zowel Eline, als ook voor Geert Jan. De Eper fotograaf Martin Hogeboom en ondernemer Mathijs Wagenaar huren hier eveneens een ruimte. "Het blijkt een te gekke plek om heerlijk te werken. We doen ieder ons ding en inspireren elkaar." Tijdens één van die inspirerende buien bedachten Eline en Geert Jan dat ze, met nog een aantal andere partijen (naast Martin Hogeboom ook een videograaf, een tekstschrijver en een strateeg), wel een soort van gezamenlijk initiatief konden opstarten. Dat groeide uit tot De Conceptwinkel. "Hiermee richten we ons op ietwat grotere MKB-bedrijven uit de regio. Daarvoor kunnen we strategie, online vindbaarheid, huisstijlontwerp, webdesign, fotografie, video, tekst en communicatie in één keer uit handen nemen." De Conceptwinkel is afgelopen donderdag officieel gelanceerd. Er is een select aantal bedrijven uitgenodigd, waarmee een powersessie is gedaan. "Onze strateeg (Nico de Jong, red.) heeft een inspiratiesessie gegeven. Het was een succes. We gaan dit zeker vaker doen."

Meer berichten